Suc de tomate fără sare

Calitatea întâi/ Produs sterilizat
Ingrediente: tomate proaspete.
Declarație nutrițională (valori medii) per 100g de produs:
Valoare energetică – 79.5 kJ/ 19 kCal
Grăsimi – 0 g
din care:
acizi grași saturați – 0 g
acizi grași trans – 0 g
Glucide – 3.3 g
din care:
zaharuri – 0 g
Proteine – 0 g
Sare – 0 g
Data fabricării (coincide cu numărul lotului L)
Termen de valabilitate – 3 ani de la data fabricării.
Condiții de păstrare: temperatura de la 0° C până la 25° C și umiditatea relativă a aerului max 75%.
A se agita înainte de întrebuințare.
După deschidere a se păstra în frigider la temperatura de la 1° C până la 4° C.

Categorie:

Descriere

Suc de roșii – vitaminare maximă. Sucul de roșii este adesea folosit pentru a face supe și sosuri pentru preparate din carne și legume. Poate fi diluat/ amestecat cu alte băuturi. Bogat în vitamine B, beta-caroten (provitamina A), vitamine C, PP și E. În plus, conține compuși de fier, cupru, mangan, calciu, potasiu, fluor, crom, fosfor, sulf, seleniu, molibden, nichel, clor și bor. Sucul de roșii este un antioxidant natural care protejează organismul de îmbătrânire. Fibrele întăresc sistemul imunitar și au un efect benefic asupra funcționării tractului gastrointestinal.